Carl Zeiss Predstavnistvo Beograd

Pravno obaveštenje

Informacije objavljene u okviru ZEISS domena mogu da sadrže reference na proizvode i usluge koji nisu oglašeni ili dostupni u vašoj zemlji. Takve informacije ne znače da ZEISS namerava da kasnije ponudi ove proizvode ili usluge u vašoj zemlji. Ako je potrebno, možete da se obratite našoj regionalnoj prodajnoj organizaciji koja će vam rado pružiti informacije o dostupnosti ovih proizvoda i usluga. Prezentacija proizvoda i usluga na našem veb-sajtu nije obavezujuća prodajna ponuda.

Ako je softver dostupan za besplatno preuzimanje, ZEISS ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu preuzimanjem ili upotrebom softvera. Softver se preuzima i koristi samo na odgovornost korisnika i bez ikakve odgovornosti i garancije, osim u slučaju namere ili grubog nemara od strane kompanije ZEISS.

Na nekoliko mesta pominjemo i navodimo veze ka veb-sajtovima trećih strana. To radimo samo ako smo u potpunosti uvereni u ozbiljnost određenog dobavljača. Međutim, ZEISS ne odgovara za odredbe o zaštiti podataka ili sadržaj ovih veb-sajtova i ne preuzima nikakvu odgovornost u tom pogledu. Eksterne veze su označene određenim ikonama.

ZEISS poseduje i zadržava sva prava na sadržaj i izgled svojih veb-sajtova. Prava intelektualne svojine na našim veb-sajtovima i brendovima su zaštićena. Tekstovi, slike i grafici na našim veb-sajtovima i njihov izgled, kao i animacije i softver, podležu zakonu o autorskim pravima i drugim zakonima kojima se pruža zaštita istih. Zabranjeno je umnožavanje, izvođenje i reprodukcija celine ili njihovih delova, osim ako za to prethodno nismo dali pisanu dozvolu. Ovaj veb-sajt ne daje licencu za upotrebu prava intelektualne svojine. ZEISS zadržava pravo da promeni, suspenduje i zatvori veb-sajtove u svakom trenutku i bez prethodne najave.

Uprkos pažljivoj kompilaciji sadržaja našeg veb-sajta, ne preuzimamo odgovornost za ispravnost, tačnost, potpunost niti za nesmetan pristup istom. U meri u kojoj je to dozvoljeno zakonom, ne preuzimamo odgovornost za direktnu ili indirektnu štetu, uključujući gubitak zarade, koji proizilazi iz upotrebe našeg veb-sajta ili u vezi sa informacijama dostupnim na veb-sajtu. Zadržavamo pravo da u svakom trenutku promenimo ili dopunimo gore navedene informacije.

Uslovi kompanije Carl Zeiss Meditec AG

 • Code of Conduct EN

  Stranice: 40
  Veličina datoteke: 2 MB
 • Information for ZEISS suppliers

  Stranice: 12
  Veličina datoteke: 723 KB
 • Instructions on Safety, Environmental Protection, Fire Safety and Efficient Energy Consumption for Non-ZEISS Staff

  Stranice: 11
  Veličina datoteke: 255 KB