Preispitajte granice mašte - krupni plan plave očne jabučice u mraku.

Preispitajte granice mašte

ZEISS Srbija

Vidite bolje

Od preciznih provera vida do sočiva za naočare, ZEISS nudi jedinstvenu kombinaciju oftalmološke i optičke stručnosti. Proizvodi se trenutno ne nude u vašoj zemlji. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, kontaktirajte nas.

Dijagnostikovanje i lečenje

ZEISS oblikuje medicinski napredak i poboljšava kvalitet života pacijenata proizvodima i rešenjima za oftalmologiju i mikrohirurgiju.

Omogućava proizvodnju čipova

ZEISS omogućava tehnologije budućnosti opremom za proizvodnju poluprovodnika više od 50 godina i pokretač je globalne digitalizacije.

Proizvodi se trenutno ne nude u vašoj zemlji. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, kontaktirajte nas.

Merenje i kontrola

ZEISS tehnologija merenja obezbeđuje savršene rezultate u sektorima industrije gde su preciznost, kvalitet i efikasnost ključni faktori uspeha.  

Istraživanje mikro- i nanostruktura

Sa ZEISS optičkim, elektronskim/jonskim i rendgenskim mikroskopima možete da vizuelizujete najmanje strukture i najbrže procese. Proizvodi se trenutno ne nude u vašoj zemlji. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, kontaktirajte nas.

Fotografija i film

Ljubitelji fotografije oslanjaju se na ZEISS sočiva da bi zabeležili nezaboravne trenutke. ZEISS sočiva su korišćena čak i prilikom sletanja na Mesec. 

Fotografija i film

Mnogi poznati filmovi su snimljeni pomoću ZEISS objektiva. Skrojeni za širok spektar potreba, osvajaju ljude svojim odličnim kvalitetom. 

Posmatrajte i doživite

Lov Posmatranje prirode

Posmatrajte i doživite

ZEISS nišani i termovizijski uređaji pomaži lovcima da pouzdano pogode metu u svakoj situaciji kako bi mogli da ispune svoje obaveze. 

Kreirajte virtuelne svetove

Simulacione aplikacije sa ZEISS VELVET SIM projektorima stvaraju realističan utisak virtuelne stvarnosti. Proizvodi se trenutno ne nude u vašoj zemlji. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, kontaktirajte nas.

Kreirajte virtuelne svetove

ZEISS je dobavljač kompletnih sistema za moderne planetarijume. Proizvodi se trenutno ne nude u vašoj zemlji. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, kontaktirajte nas.

Razvoj i produkcija

ZEISS spektrometarska rešenja i komponente su savršeno skrojene da povećaju vrednost kontrole procesa kroz efikasnost, kvalitet i stabilnost. Proizvodi se trenutno ne nude u vašoj zemlji. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, kontaktirajte nas.

Razvoj i produkcija

Stručnost ZEISS-a čini ga pouzdanim partnerom u razvoju, konstruisanju i proizvodnji preciznih komponenti, optičkih modula i sistema. Proizvodi se trenutno ne nude u vašoj zemlji. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, kontaktirajte nas.

Razvijanje softverskih rešenja

Sa značajnom stručnošću u sektoru visoke tehnologije i agilnim metodama rada, ZEISS razvija prilagođena digitalna i softverska rešenja koja oblikuju tržišta. Proizvodi se trenutno ne nude u vašoj zemlji. Ako ste zainteresovani za naše proizvode, kontaktirajte nas.

ZEISS Srbija

Carl Zeiss Predstavništvo u Beogradu osnovano je 1992 godine kao 100% vlasništvo Carl ZEISS GmbH čije se sedište nalazi u Austriji.

Pored Srbije, Predstavništvo pokriva i teritoriju Crne Gore.

Prodajni program obuhvata:

  • Mikroskope za biomedicinu i materijale
  • Operacione mikroskope za sve discipline;
  • Oftalmološke aparate za kompletnu oftalmološku dijagnostiku i terapeutske lasere. Nas cilj je da Vam obezbedimo sofisticiranu opremu i napredne softvere, kao i da Vam pomognemo u njihovoj implementaciji.