Pravno obaveštenje & General Terms and Conditions

Pravno obaveštenje

Informacije objavljene pod ZEISS domenima mogu da sadrže reference o proizvodima i uslugama koji se ne reklamiraju ili nisu dostupni u Vašoj zemlji. Takve informacije ne znače da ZEISS namerava da ponudi ove proizvode ili usluge u Vašoj zemlji u nekom kasnijem trenutku. Ako je potrebno, možete se obratiti našoj regionalnoj organizaciji za prodaju koja će Vam rado pružiti informacije o dostupnosti ovih proizvoda i usluga. Prezentacija proizvoda i usluga na našem veb-sajtu ne predstavlja obavezujuću ponudu prodaje.

Ako se softver nudi za preuzimanje bez naknade, ZEISS ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakva oštećenja nastala preuzimanjem ili korišćenjem softvera. Preuzimanje i korišćenje softvera vrši se isključivo na sopstveni rizik korisnika i bez bilo kakve odgovornosti ili garancije, osim u slučaju namere ili grube nepažnje od strane ZEISS-a.

Na nekoliko mesta, navodimo i obezbeđujemo linkove ka sajtovima trećih lica. Ovo radimo samo ako smo potpuno uvereni u ozbiljnosti provajdera koji je u pitanju. Međutim, ZEISS nije odgovoran za odredbe o zaštiti podataka ili sadržaj ovih sajtova i ne preuzima nikakvu odgovornost u tom pogledu. Ovi spoljni linkovi simbolizovani su putem sledećih ikonica:

ZEISS poseduje i zadržava sva prava na sadržaj i izgled svojih sajtova. Intelektualna svojina sadržana na našim sajtovima i našim brendovima je zaštićena. Tekst, slike i grafike na našim sajtovima i njihov raspored itd., kao i animacije i softver podležu zakonu o autorskim pravima i drugim zakonima o zaštiti. Reprodukcija, izlaganje ili umnožavanje u celini ili delimično je zabranjeno osim ukoliko unapred nismo dali svoje pismeno odobrenje. Ovaj sajt ne daje nikakvu dozvolu za korišćenje intelektualne svojine. ZEISS zadržava pravo da promeni, obustavi ili zatvori veb-sajtove u bilo kom trenutku i bez prethodne najave.

Uprkos pažljivom sastavljanju sadržaja na našem veb-sajtu, ne preuzimamo nikakvu odgovornost za njegovu ispravnost, tačnost, potpunost ili za nesmetan pristup sajtu. U meri u kojoj je to dozvoljeno zakonom, ne preuzimamo nikakvu odgovornost za direktne ili indirektne štete uključujući gubitak zarade koje proizilaze iz upotrebe našeg veb-sajta, ili u vezi sa informacijama koje su dostupne na sajtu. Zadržavamo pravo da izmenimo ili dopunimo date informacije, i to u svakom trenutku.

© Carl Zeiss AG – poslednja izmena: april 2016